CUBBA

CUBBÁ

Descripció

Cubbá és un nou sistema d'entrenament on es balla molt, però també es tonifiquen tots els músculs del cos. El professor prepara diferents mini coreografies amb diferents estils musicals, el que permet deixar-se portar, gaudir i oblidar-se dels problemes.

És un tipus d'exercici dirigit per una part a mantindre un cos saludable i per altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. La Cubbá utilitza dins de les seues rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba. En cada sessió de Cubbá, es poden arribar a cremar 800 calories. Gràcies a això pots tindre un cos més tonificat.

La Cubbá utilitza passos, estil i música similars als ritmes llatinoamericans. Una sessió de Cubbá consistix en la successió de cançons que sumen els 60 minuts de la classe. Per desenvolupar els exercicis, s'aprofiten de l'estructura de la cançó (vers, tornada, instrumental, etc.), d'esta manera es dona coherència al «ball» i el fa més entretingut. Utilitza un «Estil Lliure coreografiat» com a mètode d'ensenyament. Cada estructura ensenyada es repetix durant una mateixa seqüència de la cançó, alternant amb altres seqüències i es torna a repetir quan estes siguen iguals.

I, sobretot, és una activitat divertidíssima on fas exercici ballant i sense adonar-te de l'esforç.