balneari

BALNEARI

Descripció

El nostre Centre de benestar és un espai destinat perquè aprofites tots els avantatges de l'aigua en el seu vessant relaxant i terapèutica. Té unes dimensions de 120 metres quadrats i està equipat amb dos SPAS, una SAUNA FINLANDESA, un BANY TURC, 1 PEDILUVIO, i tres DUTXES de HIDROTERÁPIA. Així mateix, compta amb climatització independent, fil musical, càmera de seguretat i intèrfon d'emergència amb control de visió. L'accés al recinte es troba automatitzat amb lectors d'entrada i eixida.

PREDILUVIO DE COMPOSTEL·LA

Té una longitud de 4,5 metres de llarg per 1 metre d'ample, amb 10 filtres d'hidromassatge. Es tracta d'un passadís que té un sistema de dolls d'aigua laterals bitèrmics (s'alterna l'aigua freda i calenta, així com les diferents pressions). Amb un senzill passeig, vam aconseguir previndre, alleujar i millorar tot classe de trastorns circulatoris. Així mateix, produeix relaxació muscular, activació circulatòria i reducció d'estrés articular.

DOS DUTXES BITÈRIMIQUES

La dutxa és una de les millors formes d'hidroteràpia, ja que, la contínua renovació de l'aigua que entra en contacte amb el nostre cos a diferents temperatures i pressions, provoca la renovació contínua de sensacions i estímuls. Entre els seus molts efectes positius destaquen l'estimulació del sistema circulatori i la reducció de dolors articulars.

DUTXA ESCOCESA

Està dissenyada amb 24 filtres d'impulsió, sectoritzades en tres plans i distribuïdes de dalt a baix per tal d'impactar l'aigua freda i calenta en totes les extremitats. L'objectiu és rebre un complet massatge a través de la hidroteràpia. És ideal per activar zones oblidades i per relaxar aquelles zones que en el dia a dia van endurint com a conseqüència de mals hàbits.

SAUNA FINLANDESA

Coneix els beneficiosos efectes de la calor, el teu cos, la teva circulació i la teva pell t'ho agrairan. Oxigenoteràpia per cuidar la teva salut. La nostra sauna té una capacitat per a sis persones, les quals podran gaudir d'una temperatura entre 80-90ºC i una humitat relativa entre el 5-25%. Entre els seus efectes destaquem la neteja de toxines de la pell, l'estimulació circulatòria i la relaxació general que produeix.

BANY TURC

Espai que conserva la temperatura suau i la humitat relativa ideal per a l'aparell respiratori. El bany de vapor afavorix la circulació sanguínia i la regeneració de la pell. El nostre bany turc té una capacitat per a deu persones, les quals podran gaudir d'un ambient de vapor a temperatura de 42ºC i una humitat relativa del 100%, amb l'agradable aroma d'eucaliptus. Així mateix, disposa d'un tractament de cromoteràpia (relaxació a través dels colors), amb el qual podràs gaudir d'una agradable sensació de benestar general.

DOS SPAS

Submergix-te en els nostres Spas i abandona't a les agradables sensacions de l'aigua en moviment. Una nova forma d'hidromassatge que provoca una sana addicció als plaers de l'aigua. Tenen unes dimensions de tres metres de diàmetre i una capacitat individual per a deu persones, amb un volum d'aigua de 2.000 litres cadascun. Cada Spa compta amb 16 filtres d'hidromassatge i 18 suplantes d'aire, que proporcionen un tractament d'hidroteràpia amb grans nivells de confort i de relaxació. Entre els seus beneficis destaquen la relaxació muscular, la tonificació de la pell i la reducció dels efectes de l'estrés.