padel

PÀDEL

Descripció

El pàdel és una activitat molt divertida de raqueta que es juga per parelles.

El grau de dificultat que representa és baix i qualsevol persona pot divertir adaptant el seu joc a les característiques del joc. El pàdel consta de 3 elements principals: la pilota, la pala i el camp de joc.

A les pistes de pàdel Venècia tens les millors condicions per practicar esport d'una manera amena i lúdica. Tenim 3 pistes de pàdel vidre d'última generació, vestuaris exclusius per a les pistes, servici d'atenció al client amb venda de begudes i material esportiu i fins a un parc infantil perquè els més xicotets puguen divertir-se.

El personal que treballa en les mateixes està altament qualificat i desenvolupa tots els serveis del club, que van des del lloguer de pistes, l'escola de pàdel o l'organització de lligues i competicions.

Per la ubicació de les nostres pistes (en ple nucli urbà) pots accedir a elles sense necessitat de desplaçament ni cap vehicle.


activitats
  • Lloguer de Pistes: El lloguer de pistes s'estructura en tres modalitats, el lloguer per hores, el lloguer per bons de 10 usos o l'abonament trimestral de pista.
  • Escola de Pàdel: De dilluns a dissabte pots inscriure't a la nostra escola de pàdel per a xiquets/ es i adults / es. Pots triar entre rebre classes una vegada per setmana o classes dos vegades per setmana.
  • Lligues de Pàdel: Si el teu objectiu és conéixer a gent nova i competir a nivell local, el teu són les nostres lligues de pàdel.